Terug

Genieten in het groen bij Kapshoeve

De weilanden, grasvelden en boerderijen rondom het vakantiepark Kapshoeve in Twente maken een verblijf op de camping aangenaam, rustig en natuurlijk. De rust en ruimte die je op het park en daaromheen ervaart, is erg prettig. Toch is het geen saaie boel. Er is genoeg te doen op het park.

 

Genoeg te doen!

Een animatieteam, zwembad, binnen- en buitenspeeltuin, restaurant, ruim (deels overdekt) terras en een shortgolfbaan zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen. Piet en Agnes (in de 60 jaar) verbleven op de camping en hadden Tubbergen en ‘n Kaps gekozen als uitvalsbasis voor hun fietstochten. Een ideale keuze zo bleek al snel.

 

Ruime plekken
De eigen caravan kreeg een mooie plek op het veld. Het uitzicht over de weilanden, de ruime plek en de rust in combinatie met alle voorzieningen was voor Piet en Agnes op en top genieten. De omgeving nodigt uit om erop uit te gaan. Met fietsroutes door de gemeente Tubbergen, maar ook Dinkelland, Oldenzaal en Almelo waren voor Piet en Agnes prima te doen. Hoewel ze graag erop uit gingen was een dag op het park ook zeker geen straf. Voor hun caravan genoten ze van de omgeving, de spelende kinderen en meer. Even een rondje over het park wandelen en genieten van een cappuccino op het grote terras bij het restaurant; voor Piet en Agnes was dit het ultieme vakantiegevoel.

 

Voorzieningen
De voorzieningen op het park zijn goed en volledig. Bovendien is het park overzichtelijk en dat brengt een soort familiegevoel met zich mee. De receptioniste wist precies wie wie is. Dat maakt het contact heel persoonlijk. Piet en Agnes voelden zich al snel thuis bij ‘n Kaps. De aanwezigheid van een restaurant was voor Piet en Agnes ook erg prettig. Na langere fietsdagen was het aan Agnes niet besteed om nog te gaan koken in de caravan. Aanschuiven op het terras of in het restaurant was dan ideaal. Op het menu voldoende keuze uit gerechten. Goede maaltijden, vriendelijke service en redelijke prijzen.

 

Netjes en schoon

Wat Piet en Agnes verder opviel was dat alles netjes en schoon was. Prullenbakken werden tijdig geleegd, toiletten en doucheruimtes zien er verzorgd uit en ook de omgeving is bijna vrij van zwerfafval. Dat maakte de fiets- en wandeltochten nog mooier dan ze al waren. De omgeving van het park is volgens Piet en Agnes een genot. Veel groen, weilanden en boerenbedrijven. Voor levendigheid in de vorm van winkels hoef je echter niet ver te fietsen. Het centrum van Tubbergen is slechts een paar kilometer verwijderd van het park. Met in dit centrum verschillende winkels waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen, maar ook om bijvoorbeeld die lekke band van Piet te laten plakken.

 

Genieten in het groen is voor Piet en Agnes goed gelukt bij vakantiepark Kapshoeve in Twente.

Genieten in het groen bij Kapshoeve